O tepih servisu i čistioni

 

Tepih servis i agencija za čišćenje objekata Mds-Comp, osnovana 1993 godine, bavi se poslovima dnevnog i mesečnog pranja i održavanja higijene poslovnih i stambenih prostora, čišćenja podnih obloga, tepiha i nameštaja. 

 

Održavanje higijene u malim i velikim poslovnim prostorima zahteva brzinu i strućnost, a najvažnija jeste ušteda vremena zaposlenih i njihov nesmetan rad. U dogovoru sa firmama dolazimo u vreme koje njima odgovara, kako bi smo mi njima omogućili da blagovremeno  završe svoj posao i kako bi smo mi mogli što efikasnije da obavimo svoj.

 

Koristeći moderne aparate (kärcher) i sredstva za čišćenje objekata, žene koje smo angažovali na ovim poslovima postižu odlične rezultate, što nam omogućava da sa svojim klijentima razvijemo aktivnu poslovnu saradnju punu uzajamnih poverenja i poštovanja.

 

Sva sredstva su visoke produktivnosti, a pri tom, njihova isparavanja ne zagađuju okolinu, niti štete zaposlenim u firmi. Njihovom upotrebom se ne oštećuju materijali i ne ostavljaju tragove na površinama za čišćenje.